KONYA / SELÇUKLU - SARAYBOSNA ANADOLU LİSESİ

GLOBAL WARNING TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuzunda ortak olarak yürüttüğü GLOBAL WARNING eTwinning Projesinde yapılan afiş oylamasında okulumuz öğrencisi İrem Nur 'un afişi oyların çoğunluğunu alarak GLOBAL WARNING eTwinning projesinin afişi seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz.

05-02-2021

Proje koordinatörü coğrafya öğretmenimiz Dilek Bardakkaya ve Proje öğrencileri pandemi kurallarına uygun bir şekilde okul müdürümüz Ömer Faruk  ÖZARSLAN'ı ziyaret ederek projede yapılan çalışmalardan hakkında bilgi verdiler. Ziyaret sırasında öğrencilerimiz hazırladıkları proje tanıtım broşürlerini okul müdürümüze takdim ettiler.

05-02-2021

Proje ekibi Ocak ayında görev aldıkları  proje kapsamında yapılan çevrim içi eğitimlerden ve etkinliklerden bahsettiler.Proje kapsamında okulumuz proje ekibinin organize ettiği 22.01.2021 tarihinde gerçekleştirilen "Küresel İklim Değişikliği" temalı film etkinliğine Projede yer alan okulların öğrenci ve öğretmenleri katılım sağladı.

05-02-2021

Proje kapsamında okulumuz proje ekibinin organize ettiği 28.01.2021 tarihinde gerçekleşen "Sürdürülebilir Tarım ve Kompost Yapımı" isimli çevrimiçi eğitime proje de yer alan okulların öğrenci ve öğretmenleri ile misafir okul TED Aliağa koleji katılım sağladı.Çevrim içi eğitim ile öğrencilerimizi bilgilendiren  Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat YüksekMühendisi Beran GEZGİN'e teşekkür ederiz.

Yayın: 05.02.2021 - Güncelleme: 12.02.2023 16:53 - Görüntülenme: 633

Etiketler :